ג'וג'י ברי
ידוע כאחד האנטיאוקסידנטים החזקים בטבע, יעיל כמדכא תיאבון ומסייע לירידה במשקל.
הוא מחזק ומשפר את מערכת החיסון, מסייע באיזון רמות סוכר בדם, משפר את תפקודי הכבד ומגביר את קצב חילוף החומרים.
ניתן לשלב בסלט קטן או ביוגורט. מומלץ לצריכה בכמויות קטנות (כפית עד 2 במנה).

זרעי צ'יה
הם מכילים יותר מפי 8 חומצות שומן מסוג אומגה 3 מאשר סלמון ומהווים מקור מצויין לחלבון מהצומח.
עשירים בסיבים תזונתיים, ויטמינים, מינרלים, חומצות אמינו ונוגדני חימצון.
הם סופחים נוזלים ובכך מסייעים להרגשת שובע.
ניתן לשלב בשייקים, ביוגורט או כפודינג צ'יה מרענן.

ספירולינה
אצה כחולה ירוקה, עם תכולת החלבון הגבוהה ביותר בטבע – כ65% (פי 3 יותר מבשר), יחד עם ספיגה מאד גבוהה, שלא מותירה רעלים במעיים.
היא יכולה לשפר משמעותית את קצב חילוף החומרים, היא מכילה רמות ברזל גבוהות מאד ועשירה בנוגדני חימצון.
ניתן לשלב בשייקים.

עלים ירוקים
גרגר נחלים, בוק צ'וי(כרוב סיני), עלי מנגולד, עלי סלרי, תרד, פטרוזיליה, כוסברה וכיו"ב.
מכילים סיבים רבים ועוזרים לאיזון חומציות הקיבה, מסייעים בניקוי רעלים מהגוף וממחזור הדם ותורמים בתהליכי עיכול.
מומלץ לשלב אותם בסלטים, פשטידות ותבשילים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *